Sensor Sender Ikke Data

Hvis du får besked om at en Sensor ikke sender data, så kan det være fordi sensoren er løbet tør for strøm, eller at sensorer ikke sidder placeret ordentligt.

Opgave

1. Gå til enheden og check at sensoren sidder frit i enheden med antennen pegende lodret op eller ned.
  2. Check også at antennen ikke rører ved noget metal.
  3. Check at sensoren ikke sidder klods op af stærkstrømsledninger.
  4. Hvis der er installeret en Repeter i nærheden af sensorer, så check at der er strøm til Repeteren. Repeterens LED lampe skal lyse rødt.

Repeter

Repeter modul

Alternativ løsning send mail til ThermIT support service service@thermit.dk

Still need help? Get in touch!
Last updated on 28th Apr 2022